Lilypie Second Birthday tickers>

torsdag 23 augusti 2012

Gissningslistan

Ja, då överlistade han oss allihop. MammaTea gissade närmast eftersom hon gissade på igår :-) Själv har jag känslan att ja, ja, hände det inget igår så lär det inte hända nåt idag heller... Det börjar bli lite pensionärsvarning på mig. Idag är jag "fullbokad". Ska på mvc-besök efter lunch så då är dagen fullbokad, hahaha. Nåja, inom en vecka är ju bebisen här och jag är förhoppningsvis lite mer mobil!

2 kommentarer:

  1. Ha, ha...jag känner igen det där med att känna sig fullbokad....fast man bara hade en sak en dag. Du har en jättesöt mage, jag kan sakna min jättemycket!!

    Ang. vikten så ligger jag fortfarande på 95,9kg...vägde mig på BVC/MVC igår. Så jag är rätt tjock, fast du vet man väljer ju ut de kort där vinkeln gör att man ser smidigast ut:):) DOCK äter jag ff rätt onyttigt, i bristen av tid att laga mag och att jag inte planerar...dumt av mig. Just nu har jag cravings på mandelbeskvier, i övrigt äter jag "nyttigt". Att jag inte går upp i vikt beror nog på att man springer mycket fram och tillbaka här hemma, eller ute på ärenden. Dessa in och utlyft av vagnar och babyskydd från bilen gör att kroppen håller igång rätt rejält:) Tanken är att jag ska börja träna nästa vecka....ska först till sjukgymnasten imorgon för att kolla så allt är grönt då jag kan ha sjukt ont i ryggen till och från.

    Hoppas du inte behöver vänta allt för länge nu!! KRAM L

    SvaraRadera
  2. Kan tänka mig att det blir en hel del kånkade, både med babyskydd och bebis!!
    Inte så allsidig träning av ryggen direkt. Tur att det finns sjukgymnaster!
    Men vikten är väl inte nån fara egentligen? Du SER inte tjock ut och det är ju huvudsaken :-)
    I alla fall för min del. Ser jag ok ut och kan ha de kläder jag vill ha så är det ok vare sig jag väger det jag vill eller några kilo till. Beror mer på magen... Man vill ju inte se ut som om man är i tidig graviditet när man inte är det :-S
    Fast man kanske tänker annorlunda efter bebisen?
    Är ju hellre rund med bebis än ser bra ut utan bebis!!! :-D

    Kram

    SvaraRadera