Lilypie Second Birthday tickers>

måndag 20 augusti 2012

Vecka 40+5, fem dagar efter BF

Verkar inte bli någon bebis idag heller. Vilar så mycket jag kan. Lite frustrerande med all väntan! Jag är ju ett "kontrollfreak" och vill helst veta när det hela ska ske så att man kan planera. :-D Fem dagar... som mest nio till. NIO!! En hel evighet! ;-) Man kan tycka att nio är en droppe i havet jämfört med all väntan genom hela graviditeten, hahaha. KOM NU LILLA KILLEN!! Mamma väntar otåligt!

14 kommentarer:

  1. I know the feeling... Men det kan dra igång när man minst anar det. Passa på att njuta av magen! Den försvinner rasande snabbt när bebisen väl är ute. Jag saknar min trots att jag har världens gullunge här ute :) Vila så mycket du kan! Stor kram - och håll ut! :)

    SvaraRadera
    Svar
    1. Ja det känns lite dubbelt. Jag kommer verkligen sakna magen, men samtidigt längtar jag efter att nå fötterna, kunna ligga på rygg och på mage, kunna klä på sig strumpor alldeles på egen hand och slippa rulla ur soffan/sängen. Men det kommer bli tomt utan magen!!! Fast gosig bebis väger förmodligen upp det :-D
      Hur lång förvarning fick du?
      Kram

      Radera
    2. Vaknade av en lite kraftigare värk kl 7 och 8 h senare var hon ute :) Vi hann till förlossningen utan problem och då har vi ändå 1,5h att köra :)

      Radera
    3. Det låter ju helt perfekt!!
      Jag vill hinna vara på förlossningen åtminstone 2-3 timmar. 8 timmar från första värken låter som lagom gott om tid :-)

      Radera
  2. Jobbigt med väntan! Hoppas han bestämmer sig för att titta ut snart. Jag kan också intyga att det kan bli plötsligt utan förvarningar. Min prinsessa föddes i onsdags kl 19 och värkarna hade börjat kl 15 samma dag. Inga känningar innan, men när de väl kom var det rejält! Lycka till nu när det väl är dags! Det är värt all väntan:) kram

    SvaraRadera
    Svar
    1. Åh, GRATTIS!!! Då njuter du verkligen av tillvaron nu kan jag tänka mig :-D
      Var det en positiv upplevelse?
      Spännande!
      Vill gärna ha liiite längre förkänning än så :-S
      Sambon kan hinna hem på 30-60 min, sen packa in sig i bilen och resväg 50-60 min. Vill verkligen hinna in!!! Samtidigt som man inte vill det ska ta för lång tid heller...
      Kan man beställa 5-6 timmar tro?! ;-)

      Radera
    2. Tack! Ja nu njuter jag verkligen! Helt klart det bästa jag varit med om. Det vanliga är väl att det tar lite längre tid än det gjorde för oss. Så du behöver nog inte vara orolig. Jag hade förberett mig på att gå över tiden och att det när det väl satte igång skulle ta tid så jag blev chockad när det gick så fort. Fanns inte ens tid för någon smärtlindring. Men det gick ändå!
      Du har något fantastiskt framför dig som inte kan beskrivas med ord!

      Radera
  3. Jag trodde då inte att du skulle gå över tiden. Nu måste han ju komma snart. Tillåmed jag är pirrig inför att han kommer. Lova att skriva när du åker in om du orkar :).
    Kram

    SvaraRadera
    Svar
    1. Lovar inget innan, det beror ju lite på hur ont det gör och hur bråttom det blir :-)
      Men jag lovar att uppdatera så snart han är här och jag kan och orkar!!

      Radera
  4. Hahaha...okej då. Jag nöjer mig gott och väl med en uppdatering när han kommit. Hoppas på att du får en behaglig förlossning som inte alls gör ondare än vad man kan hantera =).
    Är det 2 veckor man går över tiden hos dig innan igångsättning?
    Kram

    SvaraRadera
    Svar
    1. Japp. 29:e är det igångsättning om han inte kommer frivilligt :-)
      Kram

      Radera
  5. Snart måste det vara dags. Snart är väntan över!

    SvaraRadera
  6. Ja, det är max åtta dagar kvar nu. Men de flesta kommer ju innan :-)

    SvaraRadera