Lilypie Second Birthday tickers>

fredag 25 november 2011

Just ja...

Jag glömde ju att berätta om gårdagens smärre chock :-)
På eftermiddagen ringer det på mobilen. Från okänt nummer. När jag svarar är det från reproduktionscentrum...

Gissa om jag blev LITE nervös. Men de ville bara ändra till en förmiddagstid för ET (återföringen 0 embryo transfer) *PUH* :-)

2 kommentarer:

  1. Tack för din kommentar på min lilla blogg! Och lycka till, det låter som att du är i ett jätte-bra läge just nu! :-)
    Jag har också undrat över skillnaderna mellan Sverige och Australien - jag vet ju inget om hur det funkar i Sverige utom att man tydligen kan få ett visst antal försök gratis. Sen söker man privat? Här är IVF alltid privat. Under det allmänna systemet kan man göra undersökningar och sedan få en remiss till en specialist. Även möten med specialisten är till viss del subventionerade. Typ jag betalar ca 500 kr per gång, och får sedan ansöka om ca 200 kr tillbaka... Hur som helst, IVF är privat så när jag bestämmer att jag vill börja - då börjar vi. Kostar det så smakar det! Uppemot 30.000 kr per gång, och då får man en viss del tillbaka (hur det funkar vet jag inte ens). Tror man själv betalar ca 20-25.000 per gång. Hur mycket betalar ni? xx

    SvaraRadera
  2. Vi betalar 230 varje gång vi träffar läkare, 80 om det är blodprov. Högkostnadsskyddet gör att man betalar max 900 per år. Per person alltså. Skitbra!
    Sen är det max 1800 för mediciner per år. Mina mediciner för det här försöket kostade drygt 9000, men jag betalade alltså bara 1800.
    Tror det varierar i landet hur många subventionerade försök man får. Vi har tre försök på oss. Fast jag hoppas ju att det räcker med ett :-)

    SvaraRadera