Idag har jag en ny fundering. Hur kan det komma sig att vissa ägg fryser de direkt andra dagen efter befruktningen, medan andra odlas fem dagar. Som jag fattar det är det inte alla som klarar att odlas fem dagar, så det är bara de "starkaste" som överlever. Vad är det som avgör om de är frysbara dag 2??? Beror det på hur många gånger de hunnit dela sig (alltså, varken för få eller för många gånger)?
Någon som vet? Attans att jag missade att fråga detta vid återföringen... kanske kan få dags för en liten att kolla det vid återföringen?! ;-)
Hej,
SvaraRaderaAbsolut! Det ska jag kolla upp imorgon, återkommer med ett svar. Hur många av dina ägg blev frysta?
Kram!
6 till frysen, en till magen. Av 20 befruktade :-S Fast det räcker ju om den i magen är av toppkvalitet :-)
SvaraRaderaFörst fick vi 4 till frysen, sen 2 till efter långtidsodling.
Lycka till imorgon!!
Kram