Lilypie Second Birthday tickers>

lördag 14 juli 2012

Stor skillnad

Det är verkligen STOR skillnad på sparkar nu när han har huvudet neråt. Jag som trodde jag hade en lugn grabb i magen...;-) Han har disco mest hela tiden och jag börjar tro att mina dagar kommer vara 23 timmar sen och nätterna 1 timme :-D Så härligt att känna alla livstecken. Hinner inte ens bli orolig mellan alla sparkarna.

4 kommentarer:

  1. Åh, kul! =) Det är skönt att få så mycket livstecken hela tiden. Oron håller sig ju, som du säger, borta då.

    Här är ingen skillnad alls trots att huvudet enligt barnmorskan är ner större delen av tiden. Tycker att barnet snurrar runt (gillar att lägga sig på tvären - aj!) och bökar och sparkar och stretchar på, precis som tidigare. Men jag känner igen det där med hur ofta det är liv och rörelse! Pratade med en barnmorska om att jag hade läst att bebisen i magen sov större delen av tiden, men att jag tyckte det verkade vara tvärtom. Svaret blev att "Ja, men de kan ju röra sig när de sover också". Okej, men JAG skulle nog väcka mig själv om jag sparkade så här våldsamt, haha. Barnet brås tydligen på sin far, som är väldigt aktiv när han sover...

    SvaraRadera
  2. Ja, lite rör de nog sig i sömnen men jag förstår inte heller om de verkligen kan sova OCH sparka så mycket?!
    Vi får väl se sen när de är ute, om de sover lite eller mycket. Jag hoppas på lagom mycket av båda :-)

    SvaraRadera
  3. Vad häftigt att du känner en sådan skillnad. Får du sova om nätterna? Har hört flera som inte fått sova på grund av att bebisarna rör på sig så pass mycket. Man tycker ju att de kan pausa när mamman ska vila =)
    Kram

    SvaraRadera
    Svar
    1. Jag sover jättehårt så jag skulle inte vakna ens om en elefant klampade in i sovrummet...så jag vaknar inte av sparkarna :-)
      Men om jag är kissnödig vaknar jag och då kan jag ha svårt att somna om pga sparkarna.
      Jag har hört att bebisarna ska sova mycket, runt 90% av tiden. Det kan inte stämma!! ;-) Men underbart att känna mycket och slippa oron!
      Kram

      Radera