Lilypie Second Birthday tickers>

torsdag 7 juni 2012

Ommöblering :-)

Sambon jobbar sent. Själv sitter jag och vilar i soffan med en vetekudde på de ömmande ligamenten och ser hur min inneboende möblerar om där inne i magen :-) Magen putar ut och buktar åt olika håll. Undrar om det är armar eller ben? Kanske både och? :-D

Har äntligen fått avlösning med några av lyften på jobbet. Det känns jätteskönt!! Slippa bära och klättra upp på en pall samtidigt. Inte en dag för tidigt!!

6 kommentarer:

  1. Alltsa, finns det inte en lag som kraver att din arbetsgivare maste andra dina arbetsuppgifter om de kan paverka/skada dig pa nagot satt? Verkar lustigt att du har fatt lyfta och ha dig. Min arbetsgivare har gjort en risk assessment med mig och det ar massa jag inte far gora, tex lyfta, klattra plus att jag ska undvika korridorer under rasterna, vilket ar lite svart, men skont att veta att man ar omhandertagen i alla fall.

    SvaraRadera
    Svar
    1. Ja, det finns lagar...men inte alla arbetsplatser tar så allvarligt på dem. Tydligen :-/
      Jag jobbade ju med farliga saker alldeles för länge (tills jag själv upptäckte att de inte var bra alls) och då pratar jag inte om lyft och klättring utan hälsofarliga kemikalier... :-S

      Radera
  2. Man kan ju titta på magen hur länge som helst ;)

    SvaraRadera
    Svar
    1. Ja, precis HUR länge som helst (eller tills han där inne somnar igen) :-)

      Radera
  3. Åh, det är så mysigt att bara sitta och titta på hur det rör sig där inne i magen. Navelskådning har fått en helt ny, bokstavlig, innebörd! ;)

    SvaraRadera
    Svar
    1. Hahaha, ja precis! Däremot är det svårt att se fötterna, eller nertill på magen.
      Bad sambon snygga till lite hårstrån från navel och ner (på magen) sist jag skulle på MVC. Hur göra när man inte ser?!? ;-)
      Men att titta på magen...jag ledsnar aldrig! Coolt när man ser att det rör sig där inne. Lite skräckblandad förtjusning liksom. För det känns ju ändå liiite märkligt att det BOR någon där inne, även om det är otrligt mysigt också :-)

      Radera